Website

Contactgegevens

Laurierstraat

1016 PL Amsterdam

E-mail contact


IBAN nummer

NL64INGB0006115882

BTW nr. NL853161847B01

KVK nr 58741186

Workshops

Weekend Retreat | The Heart Initiations met Margaretha & René

Weekend Retreat | The H...
Margare...
les wordt gegeven doorMargaretha & René

Weekend Retreat | The Heart Initiations
met Margaretha & René


Op zaterdag 24 en zondag 25 juni vindt er een magisch retreat plaats: The Heart Initiations. Tijdens dit weekendretreat geeft Margaretha de Vries je een initiatie om je opnieuw in verbinding te brengen met wat je in essentie bent licht en onvoorwaardelijke liefde.. Je zal versteld staan hoeveel heling er op élk gebied van je leven plaatsvindt en getransformeerd wordt wanneer je je verbindt met het licht en de liefde in je eigen hart. Je bent zo welkom!

Voor wie
Dit retreat is voor jou als je de behoefte voelt om meer licht en liefde te ervaren in jezelf en je leven. Bijvoorbeeld als je voelt dat je stagneert, angst of spanning ervaart, weinig (zelf)vertrouwen hebt of als je geen echte verbinding aan kan gaan met de mensen om je heen. Maar ook als je bijvoorbeeld zelf coacht of lesgeeft. Je kan anderen immers alleen ‘lichte en liefde ’ laten voelen als je jezelf ook in verbinding bent met het lichte en de liefde ‘’ in je zelf.

Waarom
“Iedereen is in verbinding met de onvoorwaardelijke liefde – niemand uitgezonderd – alleen kunnen we het vaak door blokkades niet voelen.” Door ervaringen van pijn en verdriet, verlies en teleurstellingen raken we het vertrouwen kwijt om ons open te stellen voor de Liefde in onszelf en anderen.Bijvoorbeeld door bepaalde conditioneringen, de opvoeding van onze ouders of door onze jeugd. Dit werkt op alle vlakken van je leven door. In dit retreat ervaar je weer hoe het is om in verbinding te zijn en dat kan levensveranderend zijn.  


Over dit retreat
Margaretha de Vries verwelkomt je dit weekend met open armen voor twee initiaties, begeleid door de helende klanken van René van Collem. Beiden wijzen je de weg naar je hart en de liefde. Tijdens dit retreat word je meegenomen in een magische wereld, waarin het helemaal draait om jou en wie jij vanbinnen bent. Wat is een initiatie? Een initiatie is een magische en heilige ervaring die niet in woorden te vatten is. Tegelijkertijd voelt een initiatie heel natuurlijk, omdat het je opnieuw in verbinding brengt met wie je werkelijk bent: één grote stroom van liefde. Door een initiatie wordt je eigen helende vermogen geactiveerd. Zo word je je bewust dat je jezelf kan helen en dat zal doorwerken op het allerdiepste niveau naar jezelf, naar anderen toe en in je leven.


Wat neem je mee naar huis
Een initiatie kan je leven blijvend veranderen. Als je je eigen heelheid en onvoorwaardelijke liefde voelt, ben je niet langer afhankelijk van iets of iemand anders om jou te helen.. . Je voelt dan vertrouwen in jezelf en in de wereld om je heen. Hoe meer ‘heel’ jij je voelt, hoe meer ‘heel’ de mensen en situaties zijn die je aantrekt! En dat werkt door op alle niveaus van je leven.. Tijdens het retreat krijg je eenvoudige tools om jezelf steeds weer terug te brengen in een staat van heelheid en liefde. Elke dag opnieuw. Ben je klaar voor een magische hart initiatie en te ervaren wie je werkelijk bent?


Over de facilitators

Margaretha de Vries
Margaretha geeft al 42 jaar healings. Door een val op jonge leeftijd werd ze bijna helemaal blind. Door haar beperkte gezichtsvermogen ontwikkelden haar andere zintuigen zich juist bovengemiddeld goed en leerde ze te zien met haar hart. Daardoor werd haar visuele handicap uiteindelijk haar grootste kracht. Zo kan ze het licht in een ander waarnemen en ook waar het licht en de liefde nog niet vrij kunnen stromen. Margaretha verscheen in verschillende media zoals de Happinez en de Telegraaf. Lees hier meer over Margaretha.

René van Collem
René werd bekend als de drummer van Doe Maar. Maar het beroemde leven had ook een keerzijde. Terwijl het grote succes uitbrak zakte René steeds verder weg in het drijfzand dat verslaving heet. Uiteindelijk ontdekte René een pad uit de duisternis: een spirituele weg naar een zinvol leven vol liefde, licht en hoop. Hij ontmoette Margaretha - zijn zielsgenoot en uiteindelijk vond René door o.a. de hart initiaties van Margaretha zo zijn weg naar licht en liefdeliefde en is het nu zijn missie om ook anderen de weg naar vrijheid te laten zien. Lees hier meer over René.
Date24 & 25 Juni, 2023
Time: 18.30 - 21.30
Price: 250,00
Place: De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam

Offline