De Nieuwe Yogaschool

Aiki Terstegen

Aiki Terstegen
Voor het eerst kwam Aiki in aanraking met yoga op de ballet academie, toen zij daar een proefles yoga kreeg. Ze was dertien jaar en dat voelde gelijk voor haar heel fijn. "Het was een hele andere manier van met je lichaam omgaan dan in ballet; zachter en meer met de aandacht naar binnen. Toen ik later moest stoppen met de balletacademie ben ik balletles gaan geven. Ik ontdekte dat ik les geven heel leuk vind. Intussen deed ik zelf veel yoga en was De Yoga school voor mij al heel lang een fijne en inspirerende plek. Ik volgde hier de Vinyasa Teacher Training in 2015 en ik woonde nog maar net in Amsterdam. Het was daarom voor mij écht een plek waar ik mij thuis voelde en waar ik telkens terugkeerde. Ik vind het super leuk en bijzonder dat ik nu zelf les mag geven op de plek waar ik yoga zelf heb geleerd en die al zo lang een belangrijke rol in mijn leven speelt. 
 
Want yoga is voor mij een manier om echt verbinding te maken met mezelf. Ik kan soms zo in mijn hoofd zitten en yoga helpt me om niet mee te gaan in die 'stories', maar terug te gaan naar het hier en nu en mijn lichaam. Daardoor geeft het me helderheid en zet het in mijn kracht. 
Ik kan ook heel erg genieten van het bewegen en flowen en dat geeft een gevoel van vrijheid en dankbaarheid voor mijn lichaam, en het gevoel na een les neem ik mee in mijn dagelijks leven. Al moet ik mezelf buiten de mat vaak herinneren dat ik niet mijn gedachten ben." Terug
DNYS Café | 2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?