De Nieuwe Yogaschool

Vanessa van de Weerd

Vanessa van de  Weerd
Vanessa kwam voor het eerst in aanraking met yoga in 2006 tijdens een reis door India. Door haar achtergrond in de mediawereld waarbij met name de buitenkant en vooral lange dagen hard werken centraal stond, voelde yoga als thuiskomen.

In 2009 besloot zij de 200 uur Ashtanga teacher training te volgen. Dit had een enorme impact op haar in hoe ze haar verdere leven wilde gaan inrichten. Yoga wees haar de weg.

Niet lang daarna heeft ze haar studie voortgezet in anatomie en vervolgens de 200 uur Yin opleiding. Dit zorgde voor een verdere verdieping en bewustwording op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. In India vervolgde ze haar opleidingen in freestyle Vinyasa en Hatha restorative. Ook is ze zich gaan verdiepen in yoga therapy en tension & trauma release (TRE).

Op De Nieuwe Yogaschool geeft Vanessa les in Yin & Yang yoga, waarbij meditatie en mindfulness een grote rol spelen. Vanessa hoopt haar studenten te inspireren om hun aandacht naar binnen te richten en in contact te komen met hun lichaam, hart en geest. Om zo te ontdekken dat zodra je liefde en compassie voor jezelf kan ontwikkelen én daadwerkelijk voelt, je dit automatisch voor de ander gaat voelen.


Terug
2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?