De Nieuwe Yogaschool

Over de Bewustzijnscoach opleiding

Een waardevolle bijdrage leveren aan de wereld om je heen.

Sta je bewust en krachtig in het leven? Of voel je de behoefte om op persoonlijk vlak te groeien, maar vind je het spannend om van de gebaande paden af te wijken? Hoe dan ook, je oog is gevallen op onze Bewustzijnscoach opleiding met een reden.

Bewustzijn is de kunst van iets ervaren zonder oordeel. De Bewustzijnscoach opleiding leert je in je eigen kracht te staan, om kwetsbaar en open te durven zijn en om je dromen te volgen. Maar je leert ook anderen in dezelfde ontdekkingstocht te coachen en te begeleiden vanuit je hart. Om zo een waardevolle bijdrage te leveren aan de wereld om je heen.

In vijf maanden ga je op reis naar binnen: wat vertelt jouw hart? Hoe kun je jouw kennis overbrengen op anderen? En hoe geef je ervaringen een waardevolle betekenis? Je leert mensen begeleiden op een veilige en geborgen manier tijdens hun reis in bewustzijn. Anderen begeleiden geeft veel voldoening. Tegelijkertijd is de verbinding met de ander een uitnodiging om stappen te zetten in jouw eigen groeiproces. ‘We teach what we most have to learn’. Aan het einde van de reis heb je jezelf ontwikkeld tot een professionele bewustzijnscoach.

Belangrijke informatie

Start data: 27 mei 2022
Duur: 5 maanden
Locatie: De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam
Lesdagen: 17 dagen en intervisie
Lestijden: 11.00 - 18.00 uur
Info bijeenkomst: 20 april 2022 - 20.00-21.00 uur
Niveau: HBO werk- en denkniveau
Kosten: €2850 ex. btw

Data en inschrijven >

Brochure aanvragen >

Adviesgesprek inplannen >

opleiding bewustzijnscoach

Onze visie

De meest oprechte expressie van Zijn

Wij geloven dat je anderen het beste kunt helpen in dat wat je zelf doorleefd hebt. Deze opleiding is daarom allereerst een uitnodiging om een persoonlijk proces te starten. Om te voelen wat ten diepste bij je leeft en daarop te durven handelen. Om los te laten wat niet meer dient. Om de moed te vinden om kwetsbaar te durven zijn. Om je te herinneren waarom je hier bent. Om in verbinding te zijn met jouw dharma, jouw purpose. Het is onze intentie om jou hiervan bewust te maken en jou te helpen aan deze woorden betekenis te geven. Delen vanuit eigen ervaring is in onze visie de meest zuivere en pretentieloze vorm van coaching en leraarschap in het algemeen. Het geeft ongelofelijk veel voldoening wanneer je met anderen deelt wat jou zo heeft geholpen.

online meditatiecursus

Kom naar de informatiebijeenkomt

Misschien heb je nog vragen of wil je onze docenten ontmoeten


Ik meld me aan >

Voor wie is deze opleiding?

Deze Bewustzijnscoach Opleiding is voor iedereen die het oprechte verlangen voelt om stappen te zetten in een persoonlijk bewustzijns- en groeiproces en de wens heeft om anderen hierin te begeleiden. Er zijn geen andere voorwaarden om van start te gaan.

Twijfel je nog of je als coach andere mensen wilt begeleiden? Ook dan is de opleiding heel waardevol, omdat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wanneer je als mens groeit en loslaat wat niet meer dient, zul je hoe dan ook een inspiratie zijn voor de wereld om je heen. Ben je al werkzaam als coach? Dan heeft deze reis in bewustzijn een zinvolle meerwaarde voor de beoefening van jouw vak. Samen met een prachtig team van deskundigen leidt Johan Noorloos de bewustzijnscoach opleiding: Jentien Keijzer, Lucien Ost, Niki Schilling, Seline Huisman, Loes Schrijvers, Rick Willemsen & Mariken Hogenhout.coach opleiding

Heb je vragen over de opleiding?

Plan een belafspraak in!


Ja dat wil ik! >

Studentenervaring

“Deze opleiding is een prachtige reis geweest in een bewustzijnsproces dat mij enorm heeft verrijkt. Ik durf nu nog meer op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen en ik ben steeds meer bewust van wat het universum mij duidelijk wil maken, door de tekens beter te lezen en de synchroniciteit ervan in te zien. Het is echt oprecht één van de mooiste, zeg niet dé mooiste opleiding geweest die ik ooit heb gedaan. Het kwam op het juiste moment in mijn leven en ik had het voor geen goud willen missen.”

- Monique Tewes -

Het krachtige vijf-stappenplan

De basis van de opleiding

Als een door de Nieuwe Yogaschool opgeleide Bewustzijnscoach onderscheidt je je van andere coaches doordat jouw sessies worden ondersteund door de structuur en tools uit 'Het Inzicht'. Het Inzicht is een krachtig vijfstappenplan, ontwikkeld door Johan Noorloos. Speciaal voor de Bewustzijnscoach opleiding ontwikkelde Johan Noorloos het vijfstappenplan. Met inzichten uit de psychologie, bio- en neuropsychologie en met kennis uit eeuwenoude wijsheidstradities ontstonden vijf stappen om jouw mooiste leven te leven. Samen met inspirerende docenten en medestudenten leer je om vanuit je hart te leven en anderen te inspireren om hetzelfde te doen. De vijf stappen uit de Bewustzijnscoach opleiding neem je de rest van je leven met je mee. Zo kun je met de juiste kennis en handvatten je eigen coachingssessies geven en kennis overdragen:

Stap 1: Mediteren. Wat kom je tegen in de stilte? Zijn er dingen uit het verleden die je nog niet hebt kunnen verwerken? Vanuit de stilte zal dat wat in jou leeft zich kenbaar maken.
Stap 2: Accepteren. Wanneer je je situatie volledig accepteert, zul je de vrijheid ervaren van het nu. In het nu kun je gaan voelen wat authentiek bij jou past.
Stap 3: Visualiseren. Als je weet wat authentiek bij je past, kun je je dromen en verlangens gaan visualiseren.
Stap 4: Realiseren. Wees bereid om er hard voor te werken om deze dromen waar te maken.
Stap 5: Inspireren. Op een dag zul je anderen inspireren hetzelfde te doen.

Deze stappen vormen het fundament voor zowel het persoonlijke proces, de opbouw van de modules en de houvast voor jou als coach voor de sessies die je gaat geven. Uiteindelijk zal blijken dat passie en talent hand in hand gaan. Als je weet waar je gelukkig van wordt, weet dan dat je daar ook goed in bent. Door je talenten te gebruiken en te leven, zul je behalve een meerwaarde zijn voor de wereld om je heen, anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Combinatie korting

Wanneer je ervoor kiest om bij ons opleidingsinstituut twee 200 uurs trainingen te volgen (Vinyasa, Yin of de Bewustzijnscoach), dan krijg je van ons €500 korting op de tweede 200 uurs training (Vinyasa, Yin of Bewustzijnscoach).


De bewustzijnscoach opleiding

De Bewustzijnscoach opleiding vindt plaats in Amsterdam

In onze fijne en lichte studio's


Proef de sfeer >

Studentenervaring

“De Bewustzijnscoach opleiding is een reis geweest waarin ik door alle delen van mijzelf heen mocht bewegen, met ze mocht leren praten en me ertoe verhouden. Soms viel ik, zat ik vast, maar ik heb ook mogen ervaren wat het is om weer op te staan en samen met de liefdevolle begeleiding van alle leraren en medestudenten de moed gevonden om steeds opnieuw te blijven openen naar wat er wilde gebeuren en met meer afstand leren kijken naar wat ik wil dat er gebeurd. De opleiding heeft me uitgenodigd, hoe spannend ook, op mijn manier de wijde wereld in te stappen zodat ik anderen ook veilige ruimte kan gaan bieden om op hun unieke manier stappen te zetten en vorm te geven aan wie ze zijn. ”

- Jelka -

2021 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ