Waarom De Nieuwe Yogaschool | De Nieuwe Yogaschool

De Nieuwe Yogaschool

Ons gebouw
In november 2013 opende onze School haar deuren. Een diep gekoesterde wens kwam uit. Na vele bestemmingen mochten we het prachtige gebouw in de Amsterdamse Jordaan haar oorspronkelijke bestemming als School terug geven. De voldoening om bij onze studenten van dichtbij te mogen zien wat yoga en meditatie kan betekenen, is onbeschrijflijk groot. Processen van groei en heling hebben recht gedaan aan de bestaansreden van onze School.

Onze naam
Eckhart Tolle spreekt over een 'Nieuwe Aarde". Wij hebben de naam voor onze School van hem geleend. Het is onze grote wens om met De Nieuwe Yogaschool een waardevolle bijdrage te mogen leveren aan 'Een nieuw bewustzijn'. Voor een school die ons leert om ons bewuster te verhouden tot dat wat is. Die ons inspireert om los te laten wat niet meer dient, om grenzen te verleggen en de ruimte in te nemen die er is. Die ons vanuit waarheid en liefde uitnodigt tot de allermooiste dans.

Onze intentie
De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam is meer dan een gebouw. We zijn de ruimte om je te verbinden, met jezelf en met elkaar. Of je dat nu in de school doet of vanuit je eigen huis. We hopen dat onze live en online yogalessen, cursussen en trainingen je mogen inspireren en aanmoedigen om je hoofd in de richting van je hart te bewegen, in je kracht te gaan staan en je persoonlijk licht te laten schijnen. Om samen te kunnen streven naar de meest oprechte expressie van Zijn, hier op aarde.

Voor een nieuwe wereld
Voor een nieuw bewustzijn
De Nieuwe Yogaschool

DNYS Café | 2024 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?