De Nieuwe Yogaschool

Start met yoga bij De Nieuwe Yogaschool

voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van yoga, meditatie en bewustwording

Wellicht wil je al langere tijd met yoga beginnen. Of heb je wel eens yoga gedaan en is het er daarna nooit meer van gekomen. Er is soms best wat moed voor nodig om over de drempel van de yogastudio te stappen. Het goede nieuws is, iedereen die is gestart met yoga is ooit ergens begonnen en heeft zich waarschijnlijk wel eens afgevraagd: ‘Waar moet ik beginnen?’.

Als beginner ben je ontzettend welkom bij De Nieuwe Yogaschool. We hebben verschillende lessen en cursussen die geschikt zijn voor jou. Zo kun je een goede start met yoga maken. Je bent altijd, 7 dagen per week, welkom op de school voor advies over welke yogalessen of cursussen bij jou passen. Op deze pagina helpen we je vast op weg, ook als je wat minder dichtbij woont...


yogastijlen en abonnementen

Wil je direct starten?

Introductie 3-lessenkaart voor slechts €22,50


bekijk hier de aanbieding >

Speciaal voor beginners

Live in onze studio in Amsterdam

In onze studio's in hartje Amsterdam geven we meer dan 45 lessen per week. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Hieronder kun je meer lezen over welke lessen geschikt zijn voor beginners. Ook bieden wij de mogelijkheid om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij zal een van onze hosts of docenten je rondleiden en meer vertellen over de school en lessen. Een afspraak kun je hier inplannen.

4-weekse Beginnerscursus met Johan Noorloos
Voel je je wat overweldigd door het grote aanbod aan yogalessen en weet je niet waar te beginnen? Dan is dit een mooie plek om te beginnen. In vier opbouwende lessen leer je van Johan Noorloos de basistechniek achter veel voorkomende houdingen. Ook besteed je iedere les aandacht aan onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis, meditatie, adem, energie en de verscheidenheid aan yogastromingen. Na vier weken weet je welke yogastijl bij jou past en stap je met zelfvertrouwen de yogales in.

Bekijk alle abonnementen >
filosofie vinyasa yoga opleidingLessen voor beginners

Basic Alignment: Basic Alignment is een rustige yogales, waarbij de focus ligt op de juiste uitlijning van de houdingen. Elke week een nieuwe thema, gebaseerd op de principes van Alignment van Anusara Hatha yoga. Zo leer je de houdingen van binnen naar buiten te voelen en oefenen, blokkades langzaam te ontrafelen, alles op een verteerbaar tempo.

Basic Energetic Flow: Basic Energetic Flow is een dynamische Vinyasa Flowles voor wie alignment wil ervaren op basis van flow. Alle levels zijn welkom.

Yin Yoga: In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga richt Yin yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan. Yin yoga is een verstilde meditatieve practice.

Slow Flow
: Slow flow is een prachtige practice om je de basis van Vinyasa flow yoga eigen te maken. Kom in je lichaam, verdiep je ademhaling en flow vloeiend van de ene yogahouding naar de volgende

Lees hier meer over de lessen >
online yoga opleiding

Online yogalessen & trainingen

Volg ze waar en wanneer het jou het beste uitkomt


meer informatie >

Beginnen met yoga vanuit je eigen huis

Met onze online lessen en trainingen

Ook als je wat verder weg woont, of als je schema wat minder flexibel is kun je een start maken met yoga. Gewoon vanuit je eigen huis. Alle yogalessen van De Nieuwe Yogaschool kun je namelijk ook online volgen. Volg bijvoorbeeld online een Basic Alignment, Basic Flow of Yin Yogales óf volg een online cursus om in je eigen tempo een mooie start met yoga te maken.

Online cursus: Yoga voor beginners
In de online mini cursus Yoga Voor beginners kun je in je eigen tempo kennismaken met yoga en meditatie. Zo kun je voor jezelf en vanuit jouw vertrouwde omgeving ontdekken of yoga wat voor je is.

Online cursus: Online Basistraining Yoga
Iets uitgebreider is de 8-weekse Online Basistraining Yoga, een thuisstudie over de basisbeginselen van yoga. Je leert de basishoudingen en technieken van verschillende yogastijlen en leert meer over de achtergrond van yoga, yogafilosofie en meditatie. Met deze online cursus geef je jezelf een brede basis.

Livestream yogalessen (live online yogalessen)
We hebben een uitgebreid rooster met livestream yogalessen en het grote voordeel van onze live lessen is dat je ze na aankoop tot 48 uur later terug kunt kijken. Ideaal als je een druk schema hebt, of de tijd van de les je net niet uitkomt.

Bekijk alle online opties >
yogastudio amsterdam

- “Zo fijn om in een paar lessen meer te leren over yoga en meditatie! Johan weet het zo simpel maar duidelijk uit te leggen” - Michelle -

Lees meer tips in onze blogs

Bij ons online platform De Nieuwe Yogaschool Online

Bekijk alle blogs >
yoga opleidingn Johan Noorloos

Heb je verder nog vragen?

Die beantwoorden we graag


Ben je nieuwsgierig naar De Nieuwe Yogaschool en ons aanbod aan yoga-, meditatie- en ademlessen? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze hosts of docenten op De Nieuwe Yogaschool.

We leiden je rond en met een lekkere kop thee ontdekken we samen welke lessen het beste bij jouw wensen passen. Zo kun je vrijblijvend van de sfeer komen proeven en ontdekken of De Nieuwe Yogaschool de plek is voor jou.

DNYS Café | 2023 De Nieuwe Yogaschool | Algemene voorwaarden | Privacy | FAQ

Login

Wachtwoord kwijt?